Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - rcemech

Pages: [1]
1
Events / Re: NHC 2013 Entry Problems - Possible Solutions?
« on: February 27, 2013, 09:30:13 AM »
I'm hearing from AHA members on other boards that are angry not because ti filled up, but because AHA members aren't given a chance to register and enter before non AHA members. I can see their point, we make it possible for the competition to exist and should have first right of refusal.

I do think limiting entries to 5 beers is better.

I think the timing for entering was ridiculous. Servers should have been rented in the various time zones and opened via staged times allowing for people to be off work or on the weekend.

I really like the idea of pre-registering and then having a separate entry time. I think that would definitely ease the demand on the servers.

The logistics involved in satisfying the demands of the Homebrewing Community now are staggering. I think it would be possible to fill 15 locations around the country based on the demand this year. Just having enough BJCP judges is tough.

I wish everyone that has entered or may enter, good luck.

Cheers.

2
Walter,

I have an 809 High Flow that I got through more beer about a year ago now. A couple months ago it stopped working. I took the head apart, cleaned everything out and put it back together, oiled the bearings and did a quick check to see if it worked, motor turned on and the impeller turned. I thought that was the end of it. Tried to pump some water and the motor turned, I got an initial surge, but then nothing would pump through.  I took the head apart again and found that the impeller was sticking on end of the shaft took some 1200 grit sand paper to the shaft and polished it a little, impeller now turns freely on any part of the shaft. Turned on the pump, same thing, initial surge and then nothing. The pump is definitely primed, it seems to be decoupling from the impeller somehow. What should I look for to try and replace? Bad magnet?

Any help would be appreciative.

Cheers,
Rich

Pages: [1]